Sedmi vidov sejem letos na nedeljo

miha, 30 junija 2017

Vidov sejem v organizaciji TD Sv. Vid, ki se je odvil že sedmo leto, smo letos obiskovalcem ponudili na nedeljo. Sproščeno vzdušje, bogata ponudba na stojnicah ter spremljevalni program je privabil veliko število obiskovalcev, ki so uživali v res toplem nedeljskem dnevu, v Šentvidu.

Tudi letošnji sejem je zaznamovala kakovostna ponudba domačih-slovenskih izdelkov. Tako so bile stojnice bogato založene z domačimi ekološkimi pridelki in izdelki: od sadja in zelenjave okoliških in bolj oddaljenih kmetij, mlečnih izdelkov, suhih mesnin, različnih olj, pekovskih izdelkov, izdelkov iz konoplje, testenin, slaščic, predstavljali pa so se tudi ponudniki keramičnih, lesenih izdelkov, pletenih izdelkov in suhe robe ter naravnih kozmetičnih preparatov. Občudovali smo tudi mojstre domače obrti, ki so ustvarjali na sejmu: rezbarjenje, izdelava izdelkov iz slame …

Dogajanje na sejmu je letos popestrila razstava oldtimerjev, ki smo jih lahko občudovali na prizorišču, od koles, motorjev do štirikolesnikov.

Otroke so animirale številne delavnice, družabne igre in igranje na glasbila v Vidkovi ustvarjalni deželi.

Točno opoldne pa je bilo kot vsako leto, tradicionalno tekmovanje v vlečenju vrvi, na katerem so v ženski kategoriji ponovno slavile Vrbljanke, moški pokal je pa letos šel v roke ekipi Redbull (mešana ekipa Imovica z okolico).

Sejem je ponovno pokazal svojo srčnost in pristnost tako s strani razstavljalcev kot obiskovalcev. V TD sv. VID smo veseli, da lahko skupaj z vami ustvarjamo prijetne dneve druženja. Se veselimo ponovnega snidenja z vami naslednje leto na že 8. Vidovem sejmu v Šentvidu.